Roketsan’da Genel Müdürlük Devir Teslim Töreni yapıldı

Roketsan’da sayın Selçuk YAŞAR’ın, Genel Müdürlük koltuğunu STM Genel Müdürü Murat İKİNCİ’ye devretmesi münasebetiyle Devir Teslim Töreni icra edildi.
Konuyla ilgili olarak Roketsan tarafından yapılan açıklamada, “Roketsan’ın kurulduğu 1988 yılından itibaren, şirketimiz için mihenk taşı olan birçok başarılı çalışmada yer alan ve 2012 yılında Genel Müdürlük görevini üstlenerek, Roketsan’ın gelişimine büyük katkı sağlayan Sayın Selçuk YAŞAR’ı bugün, emeklilik sürecine uğurluyoruz.
Sayın Selçuk YAŞAR’a; Roketsan’a, Roketsan ailesine ve Türkiye’ye verdiği emeklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Roketsan’ın Genel Müdürlük görevini, 20 senedir savunma sanayii alanında önemli çalışmalar yürütmüş, NATO projeleri de dâhil olmak üzere birçok üst düzey savunma projesinin tamamlanmasında kritik görevler üstlenmiş ve 2008’den beri STM’de üst düzey yöneticilik yapmış, 2018’den bu yana ise STM Genel Müdürlüğü’nü başarı ile yürütmüş olan Sayın Murat İKİNCİ devralıyor.
Sayın Murat İKİNCİ’ye yeni görevinde başarılar diliyor ve “Roketsan ailesine hoş geldiniz” diyoruz.

img 2614 - Ankara Yaşam
Spor

İbrahim Murat Gündüz’den Şahin Eroğlu’na Tam Destek: “Şerefiyle Doğan Namusu İle Ölsün!”

Ankara — Türkiye Kick Boks Federasyonu’nun 23 Ekim 2026 tarihinde gerçekleştireceği Mali Genel Kurul öncesinde delege belirleme kuraları yaklaşırken, camiada “adalet ve şeffaflık” tartışmaları patlak verdi. Türkiye Muaythai Milli Takımı Teknik Direktörü Şahin Eroğlu’nun delege kura listelerindeki usulsüzlük iddialarına, ünlü iş insanı ve spor yöneticisi İbrahim Murat Gündüz’den sert ve 🔺