Terhis Olan Mehmetçiklerin AŞTİ Ulaşımları EGO Otobüsleri İle Sağlandı

Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da vatani görevini tamamlayarak terhis olan Mehmetçiklerin Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi’ne (AŞTİ) ulaşımları, EGO Genel Müdürlüğü otobüsleriyle sağlandı.
Milli Savunma Bakanlığı’nın talebi üzerine, Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı önlem kapsamında, terhis edilen askerlerimizin güvenli bir şekilde AŞTİ’ye ulaşımlarının sağlanabilmesi için EGO Genel Müdürlüğü’ne ait otobüsler devreye girdi.
Gerekli koruyucu önlemlerini alan sürücü personelimizin kullandığı beş adet körüklü otobüsle, 30 Mart 2020 Pazartesi günü, saat dokuzdan itibaren Esenboğa Havaalanından alınan 1500 Mehmetçik, memleketlerine gitmek üzere Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi’ne ulaştırıldılar.

Ankara’da Kenet Çatı Yaptırmadan Önce Dikkat Edilmesi Gereken 5 Nokta - Ankara Yaşam
Tanıtım Yazısı

Ankara’da Kenet Çatı Yaptırmadan Önce Dikkat Edilmesi Gereken 5 Nokta

Ankara’da çatısını yeniletmek isteyen bir apartman yönetimiyle villa sahibinin ilk sorusu çoğu zaman aynıdır: Hangi kaplama seçilmeli ve işin bütçesi nasıl belirlenmeli? Ancak sağlıklı bir karar için yalnızca görünen yüzeye veya metrekare fiyatına bakmak yeterli değildir. Eski örtünün altında ne bulunduğu, yağmur suyunun nasıl uzaklaştırılacağı ve teklife hangi işlerin dahil 🔺