Türkiye ile İtalya İkili İhracatta 32 Milyar Dolara Ulaştı

ANKARA (İGFA) – Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İtalya Başbakanı Meloni görüşmesine ilişkin açıklama yapıldı.

İletişim Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre görüşmede, Türkiye ile İtalya ikili ilişkileri, bölgesel ve küresel konular ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, Türkiye ile İtalya’nın 2024 yılında 32 milyar dolarlık ikili ticaret hacmine ulaştığını, ticaret ve yatırım ilişkilerini geliştirerek bu rakamın yukarılara çekilebileceğini, Türkiye’nin İtalya ile savunma sanayii ve enerji başta olmak üzere birçok alanda iş birliğini artırma anlayışında olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, Suriye’nin yeniden imarı için vakit kaybetmeden harekete geçmenin önemli olduğunu, Suriye’ye yönelik yaptırımların kaldırılmasının ve İtalya’nın buna öncülük etmesinin, bu sürece fayda sağlayacağına inandığını ifade etti.

Eğitim

TEGV’de Oyunlu Eğitim

TEGV’de oyunla eğitim fırsatlarıyla çocukların gelişimine katkı sağlayın. Eğlenceli ve öğretici etkinliklerle öğrenmeyi keyfe dönüştürün.

🔺

MANŞET

Ankara Başkentray 8 Yıl

Ankara Başkentray’in 8 yıllık yolculuğu, gelişimi ve gelecekteki planları hakkında detaylar. Ankara ulaşımında önemli bir adım ve yenilikler burada.

🔺

SAĞLIK

Yazda Kene Tehlikesi

Yaz aylarında kene tehlikesine karşı dikkatli olun. Kene ısırıklarından korunmak ve sağlık için alınması gereken önlemleri öğrenin.

🔺

SAĞLIK

Sanat ve Ruh Sağlığı

Sanat ve ruh sağlığı arasındaki güçlü bağları keşfedin. Sanat terapisi ile ruhunuza iyi gelen dengeyi ve iyileşmeyi sağlayın.

🔺

SAĞLIK

Yorgunluk ve Göz Seğirmesi

Yorgunluk ve göz seğirmesi nedenleri, belirtileri ve çözümleri hakkında bilgilendirici içerik. Sağlığınız için ipuçları ve öneriler burada.

🔺