Mayıs Dönemi İşsizlik Ödeneği Hak Sahiplerinin Banka Hesaplarına Yatırılacak

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında işsizlik ödeneğinin bu ay da hak sahiplerinin banka hesabına yatırılacağını açıkladı.
Zehra Zümrüt Selçuk, “Koronavirüsle mücadele sürecinde vatandaşlarımızın evlerinden daha az çıkmaları ve kalabalık ortamlara girmemeleri için aldığımız önlemleri kararlılıkla sürdürüyoruz. Bu kapsamda, nisan ayı işsizlik sigortası ödemelerini hak sahiplerinin banka hesaplarına yatırmıştık. Bu uygulamamızı mayıs ayında da devam ettirme kararı aldık.” dedi.
İşsizlik Ödeneği Alanlara Önemli Uyarı: IBAN Numaraları 26 Nisan’a Kadar Bildirilecek
Bakan Selçuk hak sahiplerini, IBAN numaralarını 26 Nisan’a kadar bildirmesi gerektiği konusunda uyararak, “Halihazırda ödenek alan ya da almaya hak kazanan vatandaşlarımız ALO 170’i arayarak IBAN numaralarını bildirebilir veya https://esube.iskur.gov.tr/ adresi üzerinden bilgilerini güncelleyip sisteme ekleyebilirler.” açıklamasını yaptı.
Bakan Selçuk, IBAN bilgisini giremeyen veya IBAN’ı olmayan hak sahiplerinin de mağdur edilmeyeceğini belirtti. Bu kapsamda olanlara ödemeler PTT aracılığıyla yapılmaya devam edilecek.

Ankara’da Kenet Çatı Yaptırmadan Önce Dikkat Edilmesi Gereken 5 Nokta - Ankara Yaşam
Tanıtım Yazısı

Ankara’da Kenet Çatı Yaptırmadan Önce Dikkat Edilmesi Gereken 5 Nokta

Ankara’da çatısını yeniletmek isteyen bir apartman yönetimiyle villa sahibinin ilk sorusu çoğu zaman aynıdır: Hangi kaplama seçilmeli ve işin bütçesi nasıl belirlenmeli? Ancak sağlıklı bir karar için yalnızca görünen yüzeye veya metrekare fiyatına bakmak yeterli değildir. Eski örtünün altında ne bulunduğu, yağmur suyunun nasıl uzaklaştırılacağı ve teklife hangi işlerin dahil 🔺