Türkiye’nin En Büyük Online Mobilya Üreticisi Minar Artık Ankara’da!

Yeni nesil mobilyaların evin her noktasında farklı bir dekoratif çizgi yarattığı aşikâr. Bunu sağlayabilecek düzeyde estetik tasarımlara sahip olan, uzun yıllar kullanmaya olanak tanıyan, hızlı kargoyla hemen ulaşabileceğiniz ürünlerin adresi ise Minar Mobilya oluyor. Türkiye’de online mobilya üreticisi olarak en önde gelen firmalardan birisi olması tüm bu kriterleri karşılaması ile mümkün olmuştur. Ki burada da uzun süredir sektörde hizmet vermesi, edindiği tecrübe ile %100 müşteri memnuniyeti sağlaması es geçilmemelidir. Şimdilerde ise Minar mobilya Ankara’da mobilya tutkunları için fiziksel mağazasını açarak yoluna devam ediyor.

Kereste ve sunta gibi ahşap ürünlerin ticaretiyle geçen yarım asırlık sürenin ardından Güremen Orman Ürünleri inovatif bir yaklaşımla Minar Mobilya markasını 2013 yılında aktif hale getiriyor Bununla beraber Çanakkale Biga’da 32 bin metrekarelik kapalı üretim tesisinde mobilya üretimine resmi olarak başlıyor. Aradan geçen 3 yılın ardından minder, yatak ve puf gibi alternatif ürünleri de yelpazesine ekleyerek 2016’dan beri otomasyona yatırım yaparak üretimini güçlendiriyor. Türkiye’nin en büyük online mobilya üreticisi olması e-ticaret noktasında elini ciddi anlamda güçlendiriyor.

Bunun getirisi olarak da müşteri taleplerine daha efektif bir biçimde karşılık vermek adına fiziksel showroomlar açmaya başlıyor. Şimdiye kadar pek çok mağaza ile müşterilerinin karşısına çıkan firma Ankara’da da görerek, dokunarak ve deneyerek mobilya almanızı mümkün kılıyor. Minar mobilya Ankara mağazası oldukça geniş bir ürün yelpazesini bir arada sunuyor. Modern köşe koltuk takımlarının arasında gezerken aniden gözünüz yemek masalarına takılabiliyor. Hatta eşsiz tasarımlarıyla sehpa modellerinden dresuar ve bench gibi alternatif mobilyalara da rastlayabiliyorsunuz.

Yani evinizin hem kullanılabilirlik ve işlevsellik açısından hem de estetik açıdan ihtiyaç duyacağı tüm mobilyalara tek bir adresten ulaşmanız mümkün hale geliyor Minar mobilya Ankara şubesi tabii ki büyükşehirlerde oluşan yüksek arz talep dengesini karşılayabilmek adına zengin bir model çeşitliliğiyle karşımıza çıkıyor. Fakat firmanın bunu yıllardır internetten sipariş verirken standart bir hizmet olarak sunduğunu da hatırlatalım. Bu aşamada Minar Mobilya pazarlama ve satış müdürü Murat Demirhan gelişim sürecinin devam edeceğinin sinyallerini veriyor.

Aslında online mobilya satışı sektörü baz alındığında en hızlı büyüyen, en çok tercih edilen ve en popüler markaların başında geliyor. Üstelik bu yalnızca ülkemiz sınırları içerisinde var olan bir sonuç değil. Aksine Avrupa’da da en çok ihracat yapan mobilya markaları arasına girmeyi başardı. Çanakkale’nin Biga ilçesinde 32.000 metrekare kapalı, 40.000 metrekare açık alana sahip olan Minar Mobilya Avrupa ve Ortadoğu ülkelerine ihracat yapmaya devam ediyor Tabii ki bu noktada online satışlar öne çıkıyor.

Pazarlama ve satış müdürü Murat Demirhan’ın fiziksel mağaza konseptine geçiş süreciyle ilgili en büyük savı ise Türklerin alışveriş yaparken önemsediği kıstaslar oluyor. İnternetten sipariş verdiğimiz ürünler bizlere kargo ile teslim ediliyor ve tabiri caizse kargo süreçleri tamamıyla şansa dayalı bir tecrübeyi bize sunuyor. Yine de Minar mobilya kargo ve montaj aşamalarını en sorunsuz hale getirmek için çok uzun yıllar boyunca mücadele etmiştir. Bunun sonucunda da başarıya ulaşmış olan firma gerçekten üst düzey bir kalite standardını bize sunabilmiştir.

Herkesin rengini canlı olarak görebildiği, dokusunu hissedebilmek için dokunma ihtiyacı duyduğu, işlevselliğini bizzat görerek almak istediği mobilyaları showroomlarda deneme şansına sahibiz. Minar Mobilya Ankara mağazası bu deneyimi yaşayabilmemiz için pek çok ürün gamına sahip. Yatak odası takımı için hem modern hem de klasik çizgilerle üretilmiş ve son teknolojinin getirdiği yeniliklere sahip mobilyalar görebiliyoruz. Takım halinde satın almanın avantajlı fiyatlarla karşılaşmak adına önem arz ettiği biliniyor. Ancak ihtiyacınıza yönelik bir mobilya alışverişi yapmayı hedefliyorsanız bunun için de en önemli faktör üreticiden satın almak oluyor.

Türkiye’nin en büyük mobilya üreticilerinden olan Minar Mobilya Ankara ile sınırlı kalmayarak Türkiye’de pek çok noktaya fiziksel mağaza açılışlarını sürdüreceğini beyan ediyor. Bunu şirketin e-ticaret sorumlusu pek çok açıdan yaptıkları analizlerle destekleyerek vurguluyor. Ülkemizde kargo sürecinin yalnızca ürünün teslim edilmesiyle sınırlı olmadığını, iade sürecinden hasarlı ürüne kadar uzanan pek çok senaryonun değerlendirmeye tabi olduğunun altı çiziliyor. Minar mobilya E-ticaret sorumlusu M. Anıl Şahin mobilya seçiminde birebir olarak canlı görünümün etkileyici bir sonuç doğurduğundan söz ediyor.

Hem Türkiye hem de dünya çapında online alışverişin hayatın vazgeçilmezleri arasına girdiğini savunan e-ticaret sorumlusu, Türkiye’de satın alma alışkanlıklarında duyuların önemini savunuyor. Fotoğraflarda görülen renk ile gerçekte görülen renk, dokunulduğunda yarattığı hissiyat ile açıklamada yazan his arasında satın almayı tetikleyen bir fark oluştuğu belirtiliyor. Örneğin gardırop satın alacak olan müşterilerin kapakların açılış şeklinden rengine, aynalarından raf düzenine kadar çok sayıda noktaya odaklandığını fakat ürün ölçülerini es geçtiğini analiz etmişler.

Siparişlerde hasarsız bir biçimde güvenilir ve hızlı kargoya özen gösteren Minar Mobilya bunu ücretsiz olarak çok uzun yıllardır bize sunuyor. Türkiye’de hangi ilden sipariş verirseniz verin, ücretsiz ve hızlı kargo seçeneğinden faydalanabiliyorsunuz. Eğer ki boyutlarını, rengini, işlevsel özelliklerini, detaylı incelemesini merak ettiğiniz bir mobilya varsa bunun için showroomları ziyaret etmek size daha da avantajlı bir alışveriş deneyimi sunabilir. Minar Mobilya Ankara mağazası açıldığı için gelecek mağazaların da yakın zamanda duyurulacağına eminiz.

Tamamıyla kullanıcı odaklı bir perspektife sahip olan firmanın en büyük avantajı üretim aşamasını da kendisinin üstlenmesidir. Perakende mobilya satışında online ve fiziksel olarak çok geniş bir yelpazeye erişmiş olması Türkiye’nin en popüler mobilya markası olacağının sinyallerini veriyor. Üretim bandında otomasyona ve teknolojinin getirdiği yeniliklere yönelerek her açıdan pozitif bir değere erişiyor. Lojistik sürecinin profesyonel yönetimiyle uzun yıllardır Türkiye’de müşteri ilişkilerini olumlu yönde geliştirmesi %100’e varan bir memnuniyet oranına ulaşılmasını sağlıyor.

Biga’da üretilen ürünlerin hem takım hem de tekli ürün olarak satışa sunulması da son tüketicinin ilgisini çekiyor. Zira kimisi yıpranmış olan yatağını değiştirmek için yatak modellerini ölçü ve yay sıklığına göre tercih etmeye çalışıyor. Ancak bazıları için bu alışveriş baza başlık yatak seti olarak takım halinde olduğunda mantıklı sonuç veriyor. Minar Mobilya Ankara adresi ile başkentte mobilyalarını değiştirmek isteyen herkese aradığını veriyor.

Üstelik 2016 yılından beri çeşitli bahçe mobilyaları ve diğer alternatif mobilya türlerini de sorunsuz bir biçimde ürettiğini söyleyebiliriz. Evinizin mutfağını baştan yaratmak istiyorsanız bunun için mutfak dolabı modellerini inceleyebilirsiniz. Lavabosu, tezgahı, raf boyutları, açılır kapanır kapakların işlevselliği gibi merak ettiğiniz tüm detayları da Minar mobilya şubeleri sayesinde deneme şansına sahipsiniz.

Tüm Türkiye’ye ücretsiz kargo ile hizmet veren ve birkaç günlük süreçte yeni mobilyalarınıza kavuşmanızı sağlayan Minar Mobilya yeni mağazalar açarak herkesin fiziksel olarak alışveriş yapmasına önayak olmayı umuyor. Yeni yıl planlarında pek çok showroom ile müşterilere erişim ağını maksimum düzeye çıkarmak var. Hali hazırda internetten mobilya satın almak isteyenlerin banyo dolabı dahil tüm ürün gamlarında ilk tercihi Minar Mobilya olmaya devam ediyor. Hem kendi sitesi hem de alternatif pazaryerlerinde ülkemizde ve yurtdışında tercih edilen kaliteli mobilya üreticilerinden birisi olduğunu kanıtlamayı başarıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*