Türkiye ile İtalya İkili İhracatta 32 Milyar Dolara Ulaştı

Türkiye ile İtalya İkili İhracatta 32 Milyar Dolara Ulaştı - Ankara Yaşam
Türkiye ile İtalya İkili İhracatta 32 Milyar Dolara Ulaştı - Ankara Yaşam

Türkiye ile İtalya İkili İhracatta 32 Milyar Dolara Ulaştı - Ankara Yaşam

ANKARA (İGFA) – Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İtalya Başbakanı Meloni görüşmesine ilişkin açıklama yapıldı.

İletişim Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre görüşmede, Türkiye ile İtalya ikili ilişkileri, bölgesel ve küresel konular ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, Türkiye ile İtalya’nın 2024 yılında 32 milyar dolarlık ikili ticaret hacmine ulaştığını, ticaret ve yatırım ilişkilerini geliştirerek bu rakamın yukarılara çekilebileceğini, Türkiye’nin İtalya ile savunma sanayii ve enerji başta olmak üzere birçok alanda iş birliğini artırma anlayışında olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, Suriye’nin yeniden imarı için vakit kaybetmeden harekete geçmenin önemli olduğunu, Suriye’ye yönelik yaptırımların kaldırılmasının ve İtalya’nın buna öncülük etmesinin, bu sürece fayda sağlayacağına inandığını ifade etti.

Ankara Filo Kiralama - Ankara Yaşam
Tanıtım Yazısı

Ankara Filo Kiralama

Ankara’da şirket araçlarını kiralama yoluyla temin etmek isteyen işletmeler için ilk adım, araç sayısından önce kullanım ihtiyacını belirlemektir. Günlük güzergâhlar, çalışanların görevleri, taşınacak yük ve tahmini kilometre, araç seçimini doğrudan etkiler. Sahada müşteri ziyareti yapan bir ekiple malzeme taşıyan teknik personelin aynı araç tipine ihtiyaç duymaması, teklifin işletmenin çalışma düzenine 🔺