Türkiye Çalışma ve İşkurumu’nda ilan edilen Vangölü Feribot Müdürlüğü’ne alınacak; 1 adet Kaptan (UZAKYOL),
1 adet Başmühendis/Başmakinist (UZAKYOL), 1 adet Uzakyol Birinci Zabiti, 1 adet Uzakyol Vardiya Mühendisi/Makinisti işgücü taleplerimiz için evrak teslimine gelmeyen adayların yerine İŞKUR’dan ek liste talebinde bulunulmuştur.
Kaptan (UZAKYOL) ve Başmühendis/Başmakinist (UZAKYOL) işgücü talepleri için İŞKUR’ca ek liste gönderilmemiştir. Uzakyol Birinci Zabiti ve Uzakyol Vardiya Mühendisi/Makinisti için gönderilen ek listedeki adaylar, aşağıda istenilen evraklarını 28.07.2020 tarihinde saat 10.00’da TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Hacıbayram Mah. Hipodrom Cad. No:3 Gar/ANKARA adresine gelerek teslim edeceklerdir. Başvurusu kabul edilip, evraklarını teslim eden adayların sözlü sınavı aynı gün (28.07.2020 tarihinde) saat 14.00’de aynı adreste yapılacaktır.
İstenilen evrakları eksik olan ve ilanda belirtilen şartları son başvuru tarihi itibariyle yerine getirmeyen adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Bunlar hakkında tutanak düzenlenerek, başvurularının kabul edilmediği İŞKUR’a bildirilecektir.
Belgelerini teslim etmeyen adaylar sözlü sınavına alınmayacaktır.
İSTENİLEN EVRAKLAR
- 1- Diploma fotokopisi,
- 2-T.C. Kimlik numarası bulunan Adli Sicil Kaydı (Cumhuriyet Savcılığı veya e-devlet şifresi ile www.turkiye.gov.tr. adresinden alınacak, adli sicil kaydı olanlar her sicil kaydı ile ilgili mahkeme kararını getirecektir.),
- 3- Nüfus cüzdan fotokopisi,
- 4- 2018 KPSS sonuç belgesi,
- 5-Askerlik durum belgesi (Askerlik Şubesi veya e-devlet şifresi ile www.turkiye.gov.tr. adresinden alınacaktır. Alınacak belgede terhis, tecil, bedelli veya muaf olduğu belirtilmiş olacaktır. Askerlik çağında olmayanlar durumlarını dilekçe ile bildirecektir.),
- 6- İş Talep Bilgi Formu (TCDD web sitesinde yayınlanmıştır. Resimli ve eksiksiz olarak doldurulacak),
- 7- Gemi Adamları Yeterlilik Belgesi,
- 8- GOC veya ROC Yeterlilik Belgesi (Sadece Uzak yol Birinci Zabiti işgücü taleplerine başvuru yapan adaylar getirecektir.)
- 9- Liman Cüzdanı (Gemi adamı cüzdanı),
- 10-STCW Belgeleri,
- 11-Gemiadamları Sağlık Yoklama Belgeleri,
- 12-Tam teşekküllü devlet hastaneleri veya resmi üniversite hastanelerinin herhangi birinde yaptırılan tarama testi. (Alkol veya uyuşturucu madde bağımlılığını tespit etmek amacıyla yapılan testtir).
- 13-Tam teşekküllü devlet hastaneleri veya resmi üniversite hastanelerinin herhangi birinden Sağlık Kurulu Raporu.
Sağlık Kurulu Raporunda;
- Görme Dereceleri (sağ-sol göz ayrı ayrı belirtilmiş),
- Renk Muayenesi (ishihara testi yapılmış),
- İşitme Muayenesi (Odyometrik incelemede 500, 1000, 2000 frekanslarının saf ses ortalaması 0-40 dB olmalıdır.) belirtilmiş olacak ve görme/işitme değerlendirme sonuçları sağlık kurulu raporu
Adaylar yapılacak sözlü sınavında sınav kurul üyelerince; özgüvenleri (10 Puan), yazılı iletişimleri (10 Puan), sözlü iletişimleri (10 Puan), beceri, gözlem, stres ve problem çözme konularındaki yetenekleri (20 Puan) olmak üzere beceri alanında toplamda 50 puan, meslek bilgisi alanında ise; mesleki terim (10 Puan), mesleki yapı malzemeleri (20 Puan) ve teknik konulardan (2 soru 20 Puan) olmak üzere mesleki bilgi alanında toplamda 50 puan ve toplamda 100 puan üzerinden değerlendirilmektedir. “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkındaki Yönetmelik” gereğince, yapılan değerlendirme sonucunda sınav kurul üyelerinin vermiş olduğu puanların ortalamasının %30’u, KPSS puanının %70’i alınarak başarı puanı ve sıralama belirlenmektedir.
“Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” in 16 ncı maddesi gereğince tebliğ olunur.
İş Talep Bilgi Formu İçin TINLAYINIZ
Yorum yazabilmek için oturum açmalısınız.