Genç Nesle Işık Tutan İbrahim Murat Gündüz Kimdir, Nerelidir?

İbrahim Murat Gündüz
İbrahim Murat Gündüz

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen 8. Open Turkish Dünya Kupası’nda Ali Göktürk Benli başta olmak üzere EGOSpor’un birçok genç sporcusu dikkat çekti. Özellikle turnuvanın gidişatının ülkemiz sporcularının lehine dönmesinde önemli bir isim etkili işte bu isimlerden birisi olan İbrahim Murat Gündüz hem mütevaziliği hem de saygıdeğer kişiliği ile dikkat çekiyor.

Genç neslin yetişmesine katkılar sunan başarılı iş adamı İbrahim Murat Gündüz Adana doğumlu olup birkaç yıl burada çalıştıktan sonra 2011 yılında işini büyütmek açısından Ankara’ya taşınmıştır. Burada belediyeyelere araç ve ekipman kiralayan bir firmanın sahibi olan Gündüz hem işinde hem de ilgilendiği spor alanlarında başarılı bir şekilde ilerliyor.

Kickboks ve Muay Thai Spor Sporlarının Ülkemizde Tanınmasına Yardımcı Oluyor

Türkiye’nin en başarılı isimlerinden birisi olan İbrahim Murat Gündüz maddi desteğinin yanı sıra gençlere vermiş olduğu manevi destek ile de dikkat çeken bir isim. Geleceğin emin adımlar atması Atatürk’ün tanımlamış olduğu “ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim” ilkesini savunan bir kişilik sergileyen İbrahim Murat Gündüz bu yoldan şaşmayacaklarını her röportajında belirtmektedir.

Kickboks ve muay thai spor dallarının ülkemizde tanınmasına katkılar sunan ve bu iki spor dalının da ilerlemesi için desteklerini devam edeceğini belirten başarılı iş insanı özellikle bu alanda dikkat çeken isimlerle de anlaşmalar yapmaktadır. Bunlardan birisi de Şahin Eroğlu olup muay thai ve kickboks alanında milli takım antrenörlüğü yapan Şahin Eroğlu hem hocası hem de yakın arkadaşı…

https://www.timeturk.com/spor/ibrahim-murat-gunduz-ornek-olmaya-devam-ediyor/haber-1767280-m

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*