DoktorBilgini Sitesi Ülkemize Değer Kazandırmaya Devam Ediyor

doktorbilgini.com
doktorbilgini.com

Son yılların hızlı büyüyen sağlık interaktif sitelerinden olan biri olan  DoktorBilgini.com sitesi uzun yıllardır, sağlık sektöründe yoğun olarak kullanılan bir site. Projenin sahibi olan Serdaroğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Serdaroğlu‘ndan site hakkında önemli bilgiler aldık! İşte site ve yaptığı büyük işle hakkında aldığımız bilgiler…

Ülkemizde internet üzerinden Doktor arayışının %90 olduğunu biliyor muydunuz?

Türkiye’nin en güvenilir sağlık platfomu DoktorBilgini.com ile Dijital Dünya’da sende daha görünür ol ve yeni hastalara ulaş. Çünkü bizim üyelerimiz hasta sayılarını her gün artırıyor.

Sağlık alanında tüm sorulara cevap bulunabilen, alanında uzman doktorlardan hem randevu alınabilen, hem de doktorlarla kolayca iletişim kurulabilen geniş bir arşive sahip DoktorBilgini.com sitesi, sağlığa dair tüm sorulara cevap olmaya devam ediyor. 500.000 TL sermaye ile Serdaroğlu Grup tarafından kurulan ve KOSGEB desteği ile büyüyen DoktorBilgini.com, 3 yıl içinde Türkiye’nin en büyük sağlık ve doktor arama sitesi haline geldi. Bugünlerde aylık 5 milyon kişi tarafından ziyaret edilen sağlık sitesinde tüm sağlık sorunlarına ve sorularına cevap bulunuyor.

Mustafa Serdaroğlu
Mustafa Serdaroğlu

Serdaroğlu Grup şirketlerinin Arap ve Körfez ülkeleri ile sağlık turizmi alanında birçok işbirliği bulunuyor. Bu işbirliğini bir satın almaya dönüştürmeye çalışan Araplar beklemedikleri bir sonuçla karşılaştı. Doktor Bilgini için gelen büyük yatırım teklifini, reddeden Serdaroğlu, büyük emeklerle büyütülen ve Türkiye’nin bir değeri haline gelen DoktorBilgini.com’un bir para hamlesi ile ele geçirilmesinin önüne geçti. kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*