FFXIV 6.1 Güncellemesindeki Yenilikler

Yolculuğunuz henüz bitmedi!

Endwalker oyunun ana hikayesini kapatmış olabilir, ancak kahramanınızın maceralarının bitmesine gerek yok. Hala zevk alacağın daha çok şey var, koşacak baskınlarve FFXIV Gil çiftliğe! FFXIV’in 6.1 güncellemesinde ortaya çıkan her şey için okumaya devam edin.

Yeni Keşfedilen Bir Macera

Endwalker olaylarından sonra işler sakinleştikçe, Işığın Savaşçısı günlük maceralara geri döner. Fragman ve güncelleme sayfası, yaklaşmakta olan bu görev hattının gerçek doğası hakkında belirsizliğini koruyor. Yine de, bunun sıradan olmaktan başka bir şey olmayacağını biliyorsunuz.

Minstrel’in Ballad’ı: Endsinger’ın Arya’sı

Genişlemenin denemesinin zor olduğunu düşünüyorsanız, Ensinger’ın Aria’sı bunu utandırıyor. Bu, denenmesi daha zor bir denemedir ve en sağlam oyuncuları bile test edecektir. Bu denemeyi tamamlamak, FFXIV hesap sahiplerine bazı övünme hakları ve elde ettikleri öğeler hakkında hak verecektir.

Diyarın Mitleri, Bölüm 1

Uzun zaman önce Eorzea’da insanlar bir zamanlar on iki tanrıdan oluşan bir panteona tapıyorlardı. Bu tanrıların kimlikleri zamanla unutulmuştur. Ancak, gizemli bir kişiden gelen bir istek sizi bu efsanenin kalbine giden yola sokacaktır.

Bu baskın hakkında çok fazla şey söylenmemiş olsa da, fragmandan bazı snippet’lere ve sahnelere göz atabilirsiniz. Bu baskında savaşmak için patronlar arasında çekiç kullanan bir dev ve muhtemelen ateşli bir bayanla karşılaşabilirsiniz.

Dragonsong’un Reprise Ultimate Baskını

Işığın Savaşçısı’nın Dragonsong Savaşı’na alternatif bir sonuç hayal etmesi olarak tanımlanır  . Seviye gereksinimi seviye 90’dır, bu yüzden yenmek zor olacaktır. Başarılı bir şekilde yenmek için en iyi ekipmanı giymeniz ve oyununuzun zirvesinde olmanız gerekecek.

Yeni yerleşim bölgesi: The Empyreum

Ishgard’ın restorasyonu tüm hızıyla devam ediyor ve oyuncular için başka bir yerleşim bölgesi açılıyor. İlk tur satışlar bir piyango ile dağıtılacaktır. Kalkınan arazi sahipleri, çekilişe katılmak istiyorlarsa istenen mülkün plaketini ziyaret etmelidir.

Daha Fazlası Gelecek!

Yeni bir Unreal Challenge geliyor. İmparatorluğun Ultima Silahı ile ilgilidir, bu da oyuncuların bunun zor bir meydan okuma olmasını bekleyebilecekleri anlamına gelir.

PvP sistemi, Kristalin Çatışma’da bir yükseltme alır. PvP’ye yeni modlar ekleyecek, bu özelliğe meraklı olanların ilgisini çekeceğinden emin olabilirsiniz.

Ayrıca yapılacak yeni yan görevler de olacak. Örnekler arasında  Tataru’ya işinde yardım etmek veya Ragnarok’un günlüklerindeki gizemli bir aktarımı keşfetmek sayılabilir.   Hildibrand da yeniden ortaya çıktı ve Işığın Savaşçısı’nı başka bir davaya davet etti. Arkasodara’nın da yardımınıza ihtiyacı olabilir. Son olarak, Ameliance Leveilleur’un sorması gereken bir iyilik var.

Diğer güncellemelere gelince, Görev Desteği, yalnız oyuncuların NPC’lerden zorlu görevleri yerine getirmek için yardım istemelerini sağlayacak. Şimdiye kadar, A Realm Reborn içeriği için mevcut olacak ve gelecekteki yamalarda ek içerik mevcut olacak.

Ayrıca Dreamfitting aracılığıyla mağazadan kıyafetleri de deneyebileceksiniz. Bu özellik sayesinde, satın almadan önce kıyafetlerin karakterinizde nasıl göründüğünü göreceksiniz. Bir daha asla bir satın alma işleminden pişman olmayacaksınız!

Bir Maceracı Tabağı özelliği, kendinizi şık bir şekilde tanıtmanıza izin verecek! Ayrıca New Game+’da Endwalker’ın ana senaryosunu ve rol görevlerini tekrar oynamanıza izin veren bir güncelleme var.

Bir Veri Merkezi Seyahati özelliği, oyuncuların aynı fiziksel veri merkezindeki sunucularda dolaşmalarına izin verecektir. Artık diğer Dünyaları ziyaret edebilir ve o Dünyadaki oyuncularla arkadaş ve ittifaklar kurabilirler. Bunun bölgesel dünyalar arasında imkansız olduğunu unutmayın. Örneğin, Kuzey Amerika’daki bir sunucudan olduğunuzda Japon sunucusuna giremezsiniz.

Son bir özellik de Bitmeyen Kodeks’tir. Şimdiye kadarki maceralarınızı kaydedecek ve bir tazelemeye ihtiyacınız olursa her zaman erişilebilir olacaktır. NPC’ler, görevler ve yaptığınız aktiviteler hakkında her türlü bilgiyi bulacaksınız.

Son olarak, bu güncellemede bir dizi yeni FFXIV öğesi geliyor. Buna GARO işbirliği, yeni binekler, köleler ve ifadeler dahildir.

Sonuç

Hala keşfedebileceğiniz birçok gizem ve arsa deliği var. Tabii ki, geliştiriciler oyuncuların bu gevşek konuları ne zaman keşfedebileceklerini seçerler. Ancak bu, oyun için  planlanan çok fazla içerik olduğu anlamına geliyor. Endwalker,  FFXIV’in anlattığı onlarca yıllık hikayeyi sona erdirmiş olabilir, ancak bu sadece yeni bir hikayeye başlayabileceği anlamına gelir.

Bu yama sadece bunu kanıtlıyor. Işığın Savaşçısı’nı yeni maceralar bekliyor, günlerin sonunu engelledikten sonra bile. Bu yeni yolculuğun savaşçıyı nereye götüreceği hala bir gizem, ama kesinlikle sonuncusu kadar unutulmaz olacak.

FFXIV Gil yetiştiriciliği yapıyor olun, ana senaryo görevlerinin tadını çıkarıyor veya sadece arkadaşlarınızla takılıyor olun, oyunun tadını çıkarmaya devam edin!

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*